Werkwijze

Hier vindt u onze werkwijze.

Directe toegankelijkheid

Als huidtherapeut zijn wij sinds 1 januari 2011 direct toegankelijk. Dit wil zeggen dat u zonder verwijzing van een medische specialist of huisarts, toch op consult kunt gaan bij een huidtherapeut. Wanneer er besloten wordt te gaan behandelen is het voor de vergoedingen van de behandelingen soms genoodzaakt een verwijsbrief aan te vragen bij uw behandelend arts. Echter is het wel mogelijk direct een afspraak te maken bij ons zonder verwijzing van uw arts.

Gratis intakegesprek

Bij Derma Sana wordt een gratis intake gesprek aangeboden. Er zal dan gekeken worden naar een passend behandelplan. Dit zal gebeuren door het stellen van een aantal vragen, het anamnese gesprek. Daarna zal er een huidtherapeutisch onderzoek plaatsvinden om te kijken of het probleem door ons behandeld kan worden.

Wanneer u voor een intakegesprek komt verzoeken wij u het volgende mee te brengen:

– Een geldig legitimatiebewijs

– Uw verzekeringspasje

– Eventuele verwijsbrief

– Medicatie overzicht

Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden, echter is dat wel het geval wanneer u niet aanwezig bent op de afgesproken tijd of wanneer u de afspraak niet 24 uur alvorens de afspraak telefonisch annuleert.

[/dt_sc_fullwidth_section]

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak ben ik telefonisch bereikbaar op het nummer 06-19995204.

Aangezien ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden, kunt u de voicemail inspreken waarna u zo spoedig mogelijk terug gebeld zult worden. Tevens is het ook mogelijk een afspraak via het email adres info@huidtherapiedermasana.nl te maken of door het contact formulier in te vullen.

Afspraak wijzigen of annuleren

Mocht u uw afspraak niet kunnen nakomen, dan dient u dit 24 uur van te voren telefonisch aan ons door te geven. Heeft u een laserbehandeling dan dient u de behandeling 48 uur van te voren te annuleren. Als u de afspraak voor maandag af wilt zeggen, dan dient u dit vrijdag voor 16.00 uur te doen. Bij niet tijdig afzeggen zullen wij het behandeltarief geheel dan wel gedeeltelijk in rekening brengen.

Wachtkamer

Heeft u een afspraak dan mag u plaatsnemen in de wachtkamer, deze vindt u wanneer u boven aankomt op de tweede etage.  Wij trachten ernaar om op tijd te werken.